söndag 5 december 2010

Julmarknader

Denna helg har vi haft alla barn här, med respektive. Det blev 7 stycken som svepte in i fredags, gissa att hjärnan är överhettad nu så här på söndagskvällen.
Vi har varit på julmarknader i helgen, i lördags var vi till Furuviks julmarknad. Det var JÄTTEVACKERT, jag lovar. Det var julkortssnö och miljoner ljus och tomtar och ungar och julmusik och lagom kallt och glögg och precis allt som hör julstämningen till. Det måste vara underbart att vara barn och få komma iväg på något liknande när till och med vi som är vuxna OHar och AHar hela tiden. 
Som motvikt åkte vi till Sigtuna idag, mycket vackert med hantverkt och god mat och goda godisbitar och.... ja  ni förstår ju själva, munnen gick i ett så att säga. Ska nog ta och åka till Sigtuna en dag då det inte är julmarknad, staden är jättefin med sina gamla hus och sin härliga atmosfär.
Just nu håller Zingo och Alice på och busslåss och skäller och har sig, lite skönt att veta att de slocknar om bara ett par minuter.
Har hittat den lilla kameran så tills nästa gång ska jag ha laddat hem lite mer bilder, ge er till tåls, de kommer. Faktiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar