måndag 13 december 2010

Nu ska det handla om köket och lite julmys

Nu äntligen har jag fått tummen ur. Har gjort en ny sida där det finns bilder på köket och vardagsrummet som det var och som det blev. Många har frågat och få har sett så nu ska det bli andra bullar.
För övrigt var jag och Hasse i Mora på racersemester. Vi hade hyrt en stuga och vi hade bokat Julmys, men tror ni vi orkade?? Nejdå, vi kom dit sent som vanligt, bytte kläder och rastade hundar i flygande fläng. Sen iväg på julmys som bestod av en Toast Skagen som förrätt och Oxfilé med potatisgratäng samt konjakssås och championer till huvudrätt. Vi beställde en flaska Sangre de Toros till det hela och satte igång. Men.... problemet var bara att vi kom iväg hemifrån så sent att vi blev tvungna att äta något på väg till Mora. Stannade i Falun och åt varsin STOR kebabrätt. Gott men åt fanders för mycket. Vilket ledde till att vi inte ens orkade äta efterrätt!!!
Själva julmyset bestod av två trubadurer men eftersom vi gått i paltkoma orkade vi inte ens lyssna på dem, vi gick till stugan och hundarna och tv:n istället. Mysigt det med.
Dagen efter åkte vi hem! och tog vägen via Leksand och Tällberg. Vackert i vinterskrud och i strålade solsken.
Vilken dag som helst ska här julpyntas, Hasse dammsög idag så nu är det nära....

Kolla nu in det fina (men vid den tiden lite kala) köket och vardagsrummet. Det har tillkommit lite tavlor och annat skräp så ni får komma på nyvisning. Vi ses!!

1 kommentar:

  1. Hej Irene.

    Låter som en toppenhelg, själv grävde jag ned mig i hormoner,CNS, PNS och liknande. Inte kul men tyvärr tvunget.
    Kram Anita

    SvaraRadera