fredag 8 april 2011

När vi var i Norrland



Här kommer lite bilder från vår vintersemester i Norrland. Vi hade jättefint väder, konstigt nog, för det varnades för regn hela tiden. Bilderna är från Kolgårdens Camping i Vilhelmina. Den var stängt för campare men vi fick tillgång till ett eluttag och en stuga med kök och toa/dusch ändå. Isen var tjock så vi var ute och gick med hundarna flera gånger om dagen, gissa att det var skönt för dem.
Här är Hasse och hundarna på väg till ön därborta. Vi satt en bra stund i solen, synd bara att vi inte tänkt på att ta med kaffe. Gissa att det var två hundar som sov gott den kvällen.

Måste ju bara visa de norrländska granarnas motsvarighet till mangroveträsken. Vilka rötter va? De står kvar där än.

Och den här då? Vad är det här för djur? Hittade den på loppis i Östervåla, kunde bara inte låta bli att köpa den. Tar gärna emot tips på djurslag.

2 kommentarer:

  1. Hallojsan!
    Vad djuret beträffar skulle jag gissa på amerikansk ekorre,människan däremot skulle jag gissa på en jämtlänsk tös som jag läntar efter kramisar Lena

    SvaraRadera
  2. Naawww, vad du är go. Och jag längtar efter en hälsingetös, vore på plats med en träff snart. Kram på dig, hälsa Björne.

    SvaraRadera